Sevira Kids

Hoes voor zwangerschaps- en voedingskussen Clem

label.item 90347584-234a-4147-ad14-5997994e052f
false

Comfort en Zachtheid Tijdens het Borstvoeden met Onze Zwangerschapskussenhoes Clem!

Ontdek onze katoenen hoes voor borstvoedingskussen uit de Clem–collectie, zacht en aangenaam om aan te raken voor maximaal comfort. Trendy, zacht en praktisch, het sluitsysteem maakt het mogelijk om de hoes van je kussen met kinderlijke eenvoud te veranderen. Stimuleer de ontwaking van je kind en voeg een mooie decoratieve touch toe aan de babykamer met onze kussenhoezen voor borstvoeding.
De Clem–collectie met zijn schattige kleine citrusvruchten, citroenen, clementines, sinaasappels! Zowel zacht als levendig, brengt de collectie een frisse touch aan de decoratie van je huis.Onze kussenhoes is gemaakt in Frankrijk met bijzondere aandacht voor de kwaliteit van de gebruikte materialen. Trakteer jezelf op het beste op het gebied van comfort en kwaliteit met onze zwangerschaps– en borstvoedingskussenhoes, een onmisbaar item voor moeders en hun baby's.
Gemaakt in Frankrijk door Sevira Kids:
Een praktisch en nuttig cadeau–idee voor pasgeborenen dat zeker in de smaak zal vallen bij het hele gezin en het dagelijks leven van ouders zal vergemakkelijken.
Sevira Kids, een jong Frans merk gespecialiseerd in kinderopvang, streeft naar comfort voor zowel kinderen als ouders door traditie en innovatie te combineren. De vlaggenschipproducten: prachtige inbakerende slaapzakken, innovatieve producten ontworpen voor het comfort van baby en ouder. Tegenwoordig vertrouwt Sevira Kids op de ervaring van haar klanten en de kwaliteit van materialen om voortdurend producten en collecties te creëren die voorop lopen in innovatie.

Kleur: Meerkleurig

Wat vind je van deze artikelen?

Zouden deze artikelen er ook bij passen?