Retourzendingen

Kan ik een bestelling retourneren?

We willen graag dat u tevreden bent over onze leveringen. Daarom hebt u het recht om alle bij ons gekochte producten binnen twee weken kosteloos aan ons te retourneren

De betaalde aankoopprijs van de teruggestuurde artikelen wordt aan u terugbetaald. Bij teruggave in een Galeria Inno Service Center is er geen onmiddellijke terugbetaling

Raadpleeg voor meer informatie onze algemene voorwaarden.

Hoe kan ik producten retourneren?

U kunt uw pakje afleveren in het Service Center van een van onze Galeria Inno winkels of met DHL/bpost terugzenden.

Vul het teruggaveformulier op uw verzend-/retourformulier volledig in en voeg dit bij uw retourzending. Indien er geen teruggaveformulier bij het teruggezonden pakje zit, kunnen wij niet overgaan tot terugbetaling

Retourneren is kosteloos en kan op 2 manieren:

  1. U brengt het pakje met daarin het ingevulde teruggaveformulier en de producten die u wil terugsturen naar het Galeria Inno Service Center. Bij afgifte krijgt u een ontvangstbewijs.
  2. U zendt het pakje met daarin het ingevulde teruggaveformulier en de producten die u wil terugsturen terug via DHL/bpost terug. Hiervoor heeft u een retourlabel nodig

Op de volgende drie manieren kunt u een port betaald retourlabel verkrijgen:

  1. U kunt het label aanmaken door op de link te klikken die u in verzendingsconfirmatie e-mail vindt. Deze link brengt u naar een invulformulier op de website van DHL. Gelieve dit formulier in te vullen om zo het retourlabel aan te maken.
  2. U kunt het label downloaden en afdrukken met de QR-codelink op uw vrachtbrief.
  3. U kunt ook telefonisch contact opnemen met onze servicehotline. Het label wordt u dan als pdf-bestand per e-mail toegestuurd.
Breng het label vervolgens aan op het pakket en geef het af bij een bpost postpunt of een DHL Parcelshop bij u in de buurt.

U hebt het recht om alle op inno.be gekochte artikelen binnen 14 dagen te retourneren.
We willen graag weten waarom u het artikel niet wilt houden. Kunt u de reden aangeven? Op het verzend-/retourformulier worden de meest voorkomende redenen voor retour genummerd weergegeven. Voer in de juiste velden dit nummer en het juiste aantal in.

Waar moeten retourartikelen heen worden gestuurd?

Het retouradres vindt u op het retourlabel, dat zoals hierboven beschreven kunt verkrijgen. Terugbetaling van het aankoopbedrag op de kredietkaart volgt doorgaans binnen 14 dagen. Bij teruggave in een Galeria Inno Service Center is er geen onmiddellijke terugbetaling.

Let op: boek het bedrag op de kredietkaart niet zelf terug (annulering van de transactie).